Will

Leer me een beetje kennen

Van huis uit heb ik veel kennis over en ervaringen met de natuur meegekregen van mijn ouders. Mijn werkzame leven startte ook in het groen: ik was hovenier. Daarna kwam ik in een buitensportwinkel te werken. Jaren later nam ik deel aan de opleiding complementaire geneeskunde, inclusief medische basiskennis. Ik startte daarmee een praktijk voor natuurgeneeskunde, met gezondheids- en voedingsadviezen.

Langzamerhand kwam ik in het trainersvak terecht. Dit op het gebied van EHBO, reanimatie, bedrijfshulpverlening en –veiligheid. Als ZZP’er heb ik dit werk ruim 10 jaar gedaan. Hier leerde ik ook om met wisselende groepen om te gaan. En ja, een bijkomend voordeel momenteel: je bent bij mij in goede handen als er een keer wat mis zou gaan.

Het jaar 2020 zette me aan tot bezinning. Oude dromen over leven in, met en van de natuur kwamen terug. En kregen snel vorm: december 2020 was Wilderpad geboren!

Het aantal deelnemers aan de online jaarcursus is ondertussen flink toegenomen. Ik heb daarnaast diverse wildplukwandelingen en een aantal outdoor EHBO cursussen verzorgd. Dit alles met erg geïnteresseerde en leuke mensen.

Wat de toekomst mij gaat brengen? Ik zit nog vol ideeën … De Wilderpad-community stuwt me daarin ook voort, wat me erg blij maakt.