Cursussen outdoor LRH/EHBO

Lesdag 1

In één dag je reanimatie en LRH certificaat halen én leren wat je kunt doen als in de natuur eerste hulp nodig is.

In de ochtend leer je reanimeren. En hoe je levensreddend kunt handelen ook als je niet alles bij de hand hebt (“Als het niet kan zoals het moet, moet het maar zoals het kan!”). In de middag gaat het er, tijdens een wandeling, vooral over hoe we kruiden in kunnen zetten bij eerste hulp.

Je krijgt een erkend reanimatie en LRH certificaat voor het ochtendgedeelte: ik ben BHV- , LRH- en EHBO-instructeur.

Waar? In (de buurt van) Amersfoort. De groepsgrootte is max. 6 personen. En de prijs: 150 euro incl. BTW, met factuur. Dat is inclusief een lunch.

Doen? Meld je hiernaast aan voor een outdoor lesdag 1 die mogelijk al gepland staat. Of plaats alvast je bestelling en stuur me even een mailtje.

Lesdag 2

Wil je verder de diepte in en leren hoe je EHBO tincturen en zalfjes maakt, dan kun je deelnemen aan lesdag 2. Een hele dag aan de slag, met de door jou zelf gemaakte brouwsels weer naar huis en dit alles gebruiken wanneer nodig.

Je krijgt aan het eind van deze lesdag geen erkend certificaat, wat dat bestaat niet.

Deze lesdag wordt verzorgd in (de buurt van) Amersfoort of Putten. In een groepje van 4 personen, die lesdag 1 al gevolgd hebben. En kost 200 euro incl. BTW en incl. alle materialen, potjes, lunch en een factuur.

Meld je hiernaast aan voor een eventueel al ingeplande outdoor lesdag 2. Of plaats alvast je bestelling en stuur me even een mailtje.

Meld je hier aan